Viikko 8 ja mailikooste

  • 22.02.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja toivottavasti oli raikas ja ravitseva viikonloppu! 😀

Maanantai 22.2.

Peli-ilta, Human: Fall Flat, 18:00 – 20:00 @Discord

Hallituksen kokous, 19:00 – 20:00 @Discord

Tiistai 23.2.

Asteriskin ruutukerho, 18:15 – 20:30 @Discord

Keskiviikko 24.2.

Peli-ilta, Minecraft: Valhelsia 3, 18:00 – 20:00 @Discord

————————————————————————————————————

Kesäopintoja Aallossa

Etsitkö tekemistä kesälle? Information Technology Program (ITP) on Aalto-yliopiston kesäisin järjestettävä monitieteellinen sivuainekokonaisuus (24op, kirjatentin kanssa 30op), joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä kiinni yritysmaailman kuumimpiin trendeihin. Sivuaineen voi sisällyttää joko kandi- tai maisteriopintoihin. Ohjelma on kansainvälinen, joten kaikki opinnot suoritetaan englanniksi, ja monitieteinen, joten kaikista koulutusohjelmista ja pääaineista kannattaa hakea mukaan.

Ohjelmaan sisältyy kolme erilaista opintokokonaisuutta, joista opiskelija voi valita suuntauksen oman kiinnostuksensa mukaan painottuen joko digimarkkinointiin, digipalveluiden strategiseen designiin tai tieto- ja palvelutalouden johtamiseen. Suurimpana antina on kuitenkin kesän mittainen projekti, joka toteutetaan toimeksiantona yritykselle. 

Mitä: Information Technology Program (ITP), 24 op

Missä: Valitset itse: etänä verkossa tai paikan päällä Otaniemessä*

Milloin: 31.5. – 3.9.2021

Miten haet: Täytä hakemus osoitteessa itp.aalto.fi, Hakuaika päättyy 1.4. Opiskelijat valitaan suoritettujen opintojen, CV:n ja motivaatiovideon perusteella. Aallon yhteistyöyliopistojen opiskelijoiden on haettava JOO-opinto-oikeus: joopas.fi 

Katso lisätietoja ja hae!

*Opiskeluun kampuksella saattaa tulla rajoituksia riippuen terveysviranomaisten suosituksista

————————————————————————————————————

Yliopistolle töihin kesäksi

Löytyy ja haettavissa:
https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat

IT-tukihenkilön määräaikainen tehtävä
Turun yliopiston IT-palvelut hakee 1-2 määräaikaista IT-tukihenkilöä asiakaspalvelutehtäviin vuoden 2021 loppuun saakka. Tehtävä alkaa 15.3.2021 tai joustavasti sopimuksen mukaan.

Etsimme IT:stä ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta Turun yliopiston opiskelijaa kokopäiväiseen tai osa-aikaiseen (25h/viikko) työhön IT-palveluiden asiakaspalveluun. Tulet työskentelemään asiakaspalvelutehtävissä Turun kampuksella.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää työkokemusta opintojen ohessa, mukavan ja osaavan tiimin tuen, rennon työympäristön sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen.

Valintaa tehdessämme katsotaan eduksi seuraavat asiat:

Tunnet hyvin Windowsin
Arvostamme myös Linux ja Mac OS-tuntemusta
Kyvyn toimia asiakaslähtöisesti ja tulkita käyttäjien tarpeet.
Hyvät kommunikaatiotaidot, myös sähköisessä viestinnässä.
Erinomaisen suomen ja hyvän englannin kielen taidon
Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän (YPJ) mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuustason 6 mukaisesti 2116,01 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi maksamme sinulle henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvan palkanosan, joka on työsuhteen alussa tyypillisesti 6-10 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hakemus tulee jättää viimeistään maanantaina 1.3.2021 klo 23:59 yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Linkki järjestelmään on tämän ilmoituksen alussa (”Täytä hakemus”). Työpaikkailmoituksen löydät intranetistä osoitteesta: https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tehtavat/  Hakemukseen tulee liittää motivaatiokirje ja ansioluettelo.”

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelupäällikkö Petri Männistö, puh. +358 40 534 1278, sähköposti: petri.mannisto@utu.fi

————————————————————————————————————

Kysely koulutukseen liittyvistä haasteista ja onnistumisista

Hyvä opiskelija!

Turun yliopiston jatkuvan oppimisen ohjelman 2021–2030 mukaisesti olemme saaneet tehtäväksi kartoittaa monitieteiseen koulutukseen liittyviä haasteita ja onnistumisia.

Pyytäisimme, että vastaisit lyhyeen Webropol-kyselyyn:
1. Kerro asioita, jotka nykyisellään toimivat monitieteisen koulutuksen opiskelussa Turun yliopistossa.
2. Mitkä asiat ovat mielestäsi hankaloittaneet monitieteisten opintojen opiskelua Turun yliopistossa ja miten ratkaisisit nämä haasteet.

https://link.webropolsurveys.com/S/29B19B27F1721EF0
Kysely on avoinna 15.3.2021 asti.

Käsittelemäsi asiat voivat koskea esimerkiksi monitieteisen koulutuksen opiskeluun liittyviä käytänteitä ja toimintatapoja. Oletko esimerkiksi saanut riittävästi neuvontaa, onko opiskelijapalvelu ollut toimivaa (esimerkiksi ilmoittautumiset, tenttisuoritukset, loppumerkintähakemukset) tai oletko löytänyt helposti tietoa haluamistasi monitieteisistä opinnoista? Kaikki näkökulmat ovat tärkeitä!

Kertomasi asia voi olla pieni tai suuri ja se on voinut tapahtua yhden kerran tai se voi olla jatkuvaa.
Juuri Sinun vastauksesi on tärkeä, jotta monitieteistä koulutusta voidaan kehittää entistä paremmaksi Turun yliopistossa.

Lisätietoja:
Jatkuvan oppimisen ohjelma 2021–2030: https://intranet.utu.fi/index/jatkuva-oppiminen/Documents/TY%20jatkuvan%20oppimisen%20ohjelma%202021-2030.pdf
Jatkuvan oppimisen ohjelman toteutussuunnitelma 2021–2030: https://intranet.utu.fi/index/jatkuva-oppiminen/Documents/JO%20toteutussuunnitelma%202021-2030.pdf
Koulutusneuvoston jatkuvan oppimisen jaosto: https://intranet.utu.fi/fi/sivustot/tyoryhmat/opintoasiainneuvosto/jaostot/Sivut/Jatkuvan-oppimisen-jaosto.aspx

————————————————————————————————————