Asteriskin syyskokous-workshop 18.10.

  • 12.10.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Syksy on taas täällä ja se tarkoittaa uutta yhdistyksen syyskokousta! Asteriskin sääntöjen mukaan yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään ainakin hallituksen ehdotus seuraavan vuoden toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi. Näiden kahden dokumentin käsittelyyn voitkin päästä mukaan jo hieman ennakkoon syyskokous-workshopissa!

Syko-workshop järjestetään klo 18 alkaen maanantaina 18.10. Agoran luokassa K124B. Workshopissa käydään läpi hallituksen tämän hetkiset esitykset edellämainituiksi dokumenteiksi sekä lisäksi hallituksen esitys muutoksesta Asteriskin nauha- ja merkkiohjesääntöön. Tämän jälkeen hallitus kerää ehdotuksia parannuksiksi tai muutoksiksi kyseisiin dokumentteihin ja päättää niiden perusteella lopullisesta esityksestään.

Syko-workshop on siis ehdottomasti paras tilaisuus tulla ehdottamaan sinun lisäyksesi toimintasuunnitelmaan ja/tai talousarvioon vuodelle 2022! Tämän vuoden toimintasuunnitelman sekä talousarvion löydät nettisivuiltamme ja muistakaa myös, että ehdotuksia lisäyksiksi vuoden 2022 toimintasuunnitelmaan voi myös lähettää suoraan hallitukselle osoitteeseen asteriski@utu.fi 🙂