TiTOLin vuosijuhlat 20.11.2021 Tampereella

  • 11.10.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Hyvät yhteistoiminnan ystävät,

Vuosi 2021 on Tietotekniikan Opiskelijoiden Liitto TiTOLille 20-vuotisjuhlavuosi. Kahteenkymmeneen vuoteen on mahtunut monia yhteistoiminnallisia tapahtumia ja hetkiä. Mikä siis olisikaan parempi tapa juhlia tätä taivalta, kuin TiTOLin ihka ensimmäiset vuosijuhlat! Juhliin ovat tervetulleita kaikki TiTOLin jäsenjärjestöjen jäsenet.

Pääjuhla järjestetään lauantaina 20.11. klo 18 alkaen Tampereella Messukylän työväentalolla. Ennen pääjuhlaa järjestetään kutsuvieraille cocktailtilaisuus niin ikään Messukylän työväentalolla klo 16 alkaen. Sunnuntaina 21.11. juhlaa jatketaan silliaamiaiselle Teekkarisaunalla Hervannassa. Pääjuhlan pukukoodina on frakki/juhlapuku tai tumma puku/iltapuku, sekä akateemiset kunniamerkit.

Tampereen ulkopuolelta saapuville juhlijoille on tarjolla myös majoitusmahdollisuus – paikkoja on rajoitetusti!

Lippu vuosijuhlille kustantaa 60€ ja se sisältää osallistumisen pääjuhlaan, jatkoille sekä seuraavan päivän silliaamiaiselle. Ilmoittautuminen aukeaa 17.10. 15:00 osoitteessa https://forms.gle/kQFUDGu3Xmob9Arz9 . Maksuohjeet saat sähköpostiisi pari päivää ilmoittautumisen jälkeen.

Yhteistoiminnallisiin juhliin voi alkaa jo virittäytymään TiTOLin Telegram-ryhmässä sekä Facebook eventissä https://www.facebook.com/events/1392165387836019

TiTOLin hallitus seuraa valtakunnallista koronatilannetta ja mukautuu mahdollisiin muutoksiin tarvittaessa.

Juhlallisin terveisin

TiTOLin vuosijuhlatoimikunta
vuosijuhlat@titol.fi