Jouluterveisiä Goforelta

  • 23.12.2021
  •  
  • 0 kommenttia

Moikka Asteriskilaiset!

Kohta saa ansaitusti pistää pillit pussiin tältä vuodelta ja vaihtaa hetkeksi vapaalle. Nyt saa taputtaa itseään olalle sinnikkäästä jaksamisesta, ottaa pitkiä torkkuja, kääriytyä vilttiin sekä ympäröidä itsensä suklaarasioilla, joululauluilla ja kausivaloilla.

Torkkujen jälkeen saattaa alkaa kutkuttamaan ensi vuoden työkuviot ja mielenkiintoiset projektit. Me etsimme uransa alkuvaiheessa olevia ohjelmistokehittäjiä erilaisiin hankkeisiin niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille, joissa pääsee kasvamaan asiantuntijaksi kokeneen tiimin ja välittävän työyhteisön ympäröimänä.

Riemukasta ja rentouttavaa joulunaikaa sekä uutta intoa vuoteen 2022 🧡

– Gofore Crew

Kehittäjäksi meille? Lue lisää täältä!