Lajikokeilu: Kiipeily!

  • 05.05.2022
  •  
  • 0 kommenttia

In English below

Nyt kun Wapusta alkaa olemaan jo hyvä tovi, on taas aika aktivoitua urheilun puolella! Digit ja Asteriski haluaakin tarjota jäsenilleen mahdollisuuden kokeilla ihka oikeaa kiipeilyä. Lajikokeilu järjestetään 15.5. klo 14 kiipeilypalatsin tiloissa (Vesilinnantie 1) ja kustantaa jäsenille vain 4 euroa. Tämä huikea kokemus kestää 1,5 h ja molemmille ainejärjestöille on varattu 10 paikkaa. Mukaasi tarvitset sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja mahdollisesti juomapullon. Kengät ja vuokravaljaat saat paikan päältä. 

Ilmoittautuminen on sitova ja alkaa 6.5. kello 15:00 linkistä:

https://digit.fi/ilmo/135

Olethan nopea, sillä edelliset lajikokeilupaikat ovat viety käsistä!

Maksuohjeet lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse

TL;DR

Mitä? Kiipeilyä!

Missä? Kiipeilypalatsi (Vesilinnantie 1)

Milloin? 15.5. klo 14:00

Mitä maksaa? 4e

Miksi? koska miks ei! 

Pukukoodi: Sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet


English:

Now that Wappu is finally over, it’s time to get active on the sports side again! Digit and Asteriski are offering their members the opportunity to try indoor climbing. The sport trial will be held on the premises of “Kiipeilypalatsi” (Vesilinnantie 1) and will cost only 4 euros for members. This amazing experience lasts 1.5 hours and 10 spots have been reserved for both student organizations. You will need clothes suitable for indoor exercise and possibly a water bottle. Climbing shoes and harnesses are available on site.

Registration is binding and begins 6.5. at 3pm from this link: https://digit.fi/ilmo/135 

Be quick, as previous sports experiment places have been taken out of hand!

We will send payment instructions to those who have registered by e-mail

TL;DR

What? Climbing!

Where? Kiipeilypalatsi (Vesilinnantie 1)

When? 15.5. at 2pm 

How much? 4 euros

Why? Why not!

Dress code: suitable for indoor exercise