Asteriski 50v pipot ja kylpytakit nyt tilattavissa!

  • 01.07.2022
  •  
  • 0 kommenttia

FI/EN

Heipähei riskit ja riskimieliset!

Nyt kun juhlavuoden colleget ovat saapuneet on aika uusien vuosijuhla tuotteiden. Tämä ainut ja kertaluonteinen juhlavuoden tilaus pitää sisällään pipoja ja kylpytakkeja. Mikä olisikaan mukavampaa kuin pukeutua kylmentyvinä talvipäivinä Asteriskin logolla varustettuun pipoon tai pujahtaa kylpytakkiin saunailloissa. 

Pipo: väreinä tummanvihreä tai -harmaa painatetulla keltaisella Asteriski merkillä,  14€

Kylpytakki: värinä tumman harmaa tai valkoinen brodeeratulla Asteriskin juhlalogolla, 50€. Kylpytakkiin on myös mahdollista brodeerata haluamasi nimi etu vasemmalle 5€ lisähintaan. Maksimi merkkimäärä on nimelle 10 merkkiä, fonttina toimii Times new Roman ja kirjoitusasu on Caps Lock.

Tarkemmat tiedot ja tilauslomakkeen löydät täältä (tilaus on sitova!):

https://q.surveypal.com/Asteriski-vuosijuhla-tuotteet

Tilauslomake on auki 31.7. klo 23:59 asti.

Jos ilmenee kysyttävää tuotteista tai tilaamisesta, otathan yhteyttä Discordin vuosijuhla-kanavalla tai sähköpostilla sakakos@utu.fi.

Hipshei ja tilailemaan!

Terveisin

Vuosijuhlatoimikunta

———————-

Dear Asteriski members!

Now that our 50 year anniversary sweatshirts have arrived it’s time for new anniversary products. This is a unique and one-off opportunity to order Asteriski beanies and bathrobes. What could be better than wearing an Asteriski-beanie on a chilly winter day or slipping into a comfortable Asteriski-bathrobe at one of our many sauna events

Beanie: green or grey with printed yellow Asteriski logo, 14€

Bathrobe: grey or white with embroidered Asteriski logo, 50€. It is also possible to have your name embroidered on the front left of the bathrobe at an additional cost of 5€. The maximum number of characters for the name is 10 characters. All letters will be stylized to uppercase. Font used will be Times New Roman.

For more information and an order form follow the link below (keep in mind that the order is binding!):

https://q.surveypal.com/Asteriski-vuosijuhla-tuotteet

The order form is open until 23:59 on 31 July.

If you have any questions about products or ordering, please contact us via the Discord’s Anniversary Channel or by email sakakos@utu.fi.

Best regards,

The annual ball committee