Ompeluilta 6.7.

  • 05.07.2022
  •  
  • 0 kommenttia

In English below

Hei sinä! Kyllä, juuri sinä!

Torstaina 7.7. saamme pitkästä aikaa vetää haalarit ylle, kun luvassa olisi Hybridi Turku ry:n haalarikellunta sekä Kesäyöyliopisto! Mikäli haalarit lensivät kaapin perälle wapun jälkeen ja keväällä kerättyä merkkisatoa ei ole vielä kiinnitetty, sinulla on oiva mahdollisuus tulla koristamaan haalareitasi toimistolle huomenna isännän johdolla klo 17 alkaen!

TL;DR:

Mitä? Ompelua!
Missä? Asteriski ry:n toimistolla
Milloin? Ke 6.7. klo 17 alkaen
Miksi? Kohta pääsee haalareihin ja kellumaan!


Sewing Night 6.7.

Hey you! Yeah, you!

This Thursday we get to show our overalls once again, as it’s time for Hybridi Turku ry’s Overall Floating and Summer Night University! If you haven’t attached your badge loot of spring to your overalls yet, Wednesday is a great day to do so! Turn up to Asteriski ry’s office tomorrow 6.7. from 5pm for some sewing ’n’ socializing!

TL;DR:

What? Sewing!
Where? Asteriski ry’s office
When? Wed 6.7. from 5pm
Why? You want the coolest overalls on the block!