Viikko 12 & Mailikooste // Week 12

 • 19.03.2023
 •  
 • 0 kommenttia

In English below

Hyvää Minna Canthin päivää! 📝 Uusi periodi on saatu jälleen käyntiin. 😎 Ensi viikolla päästään taas kokemaan jos jonkinmoista aktiviteettia. Olisi tarjolla viikottaista ruutukerhoa ja DnD-iltaa. Ilmoittautuneille lajikokeilua curlingin parissa sekä kauan odotettu HybridiSpeksin näytös! Lajikokeiluun on vielä muutama paikka jäljellä, käy lunastamassa omasi täältä. 🥌

Asteriskin Telegram tiedotuskanava täyttää 1kk! Haluaisimme mielellämme kuulla palautetta ja kehitysehdotuksia suoraan tiedotusvastaavalle sähköpostitse tiedotus@asteriski.fi. Jos et vielä ole kanavalla, liity tästä! 📲

Viikko 12

Tiistai 21.3.

Ruutukerho 18:00 @Asteriski ry:n toimisto

Keskiviikko 22.3.

Lajikokeilu: Curling 17:00 @Turku Curling Arena, Kurrapolku 2 (ilmoittautuneille)

DnD-ilta 18:00 @Asteriski ry:n toimisto

Torstai 23.3.

HybridiSpeksi etkoilua 16:00 @Asteriski ry:n toimisto

HybridiSpeksi Kreivin aikaan 19:00 @Manillan tehdas, Itäinen Rantakatu 64b (ilmoittautuneille)


Happy Minna Canth day! 📝 The new period has started once again. 😎 Next week we will get to experience many kind of activities. We have our weekly TV Club and DnD night. For those who have enrolled there will be sports trial with curling and the long-awaited HybridiSpeksi show! There are still a few spots left for the sport trial, go and claim your spot here. 🥌

Asteriski’s Telegram information channel turns one month old! We would like to hear feedback and suggestions directly to the head of communications by email tiedotus@asteriski.fi. If you are not on the channel yet, join here! 📲

Week 12

Tuesday 21.3.

TV Club 6pm @Asteriski ry’s office

Wednesday 22.3.

Sport trial: Curling 5pm @Turku Curling Arena, Kurrapolku 2 (for those who have enrolled)

DnD night 6pm @Asteriski ry’s office

Thursday 23.3.

HybridiSpeksi preparty 4pm @Asteriski ry’s office

HybridiSpeksi Kreivin aikaan 7pm @Manilla factory, Itäinen Rantakatu 64b (for those who have enrolled)


Mailikoosteen aiheet // Mail summary topics

 • FI/EN: Hybridin vappusitsit 13.4.
 • FI: Mielen päällä- vertaistukiryhmille vetäjiä
 • FI: Hae Pönkelimyyjäksi

Tervetuloa Hybridin vappusitseille 13.4. klo 18 alkaen Q-talolle! 

FI

Vappusitsien teemana on perinteisesti vappu, eli pistä paras vappuasusi päälle! Sitsit on tarkoitettu kaikkien Hybridin jäsenjärjestöjen jäsenille. Jokaiselle järjestölle on varattu 7 henkilön kiintiö rajallisen tilan vuoksi. 

Ilmoittautuminen aukeaa ma 20.3. klo 12, ja kiintiöt aukeavat to 23.3. klo 12. Sitseille voi ilmoittautua ti 28.3. klo 23.59 asti, tai niin kauan kun paikkoja on vapaana. Sitsit kustantavat alkoholillisena 12€ ja alkoholittomana 9€.

Muistathan mainita allergiat/erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos kaikkien järjestöjen paikat eivät ole täyttyneet 23.3. klo 12 mennessä, jäljelle jääneet paikat jaetaan jonossa seuraaville eli niille, jotka ilmoittautuvat ennen 28.3. Toisin sanoen, ilmoittautuminen kannattaa, vaikka kiintiöt ovat pienet, sillä niiden ulkopuolelta on myös mahdollista päästä mukaan 🙂

TL;DR:
Mitä? Hybridin vappusitsit
Milloin? 13.4. klo 18
Missä? Q-talo (Nummenpuistokatu 2)
Paljon? 12€/9€
Miks? Koska wabu ei lobu

Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/fiYcM6FiTf5DNvNd9

Terkuin,
Eve ja Kristiina vapputunnelmissa
Tapahtumavastaavat, Hybridi Turku ry

//

Welcome to Hybridi’s May Day sitz party on the 13th of April at 18.00 at Q-house!

EN

The theme of the sitz party is May Day (or vappu), so put your best vappu outfit on and join us! The sitz are for every member of Hybridi’s member organizations. Each organization has 7 places reserved for them because we have limited space.

The registration opens on Monday the 20th of March at 12.00 and the places will open for everyone on Thursday the 23rd of March. You can register for the sitz party until the 28th of March or as long as there’s places left. The sitz will cost 12€ with alcohol and 9€ without.

Please remember to mention your allergies while registering.

If all the places aren’t filled on the 23rd at 12.00, rest of the places will open to people who register before the 28th of March. In other words, even though there’s a limited number of places per organization, you should register because it’s possible to get in outside of them 🙂

TL;DR;
What? Hybridi’s May Day sitz party
When? 13.4. at 18.00
Where? Q-house (Nummenpuistokatu 2)
How much? 12€/9€
Why? Because May Day won’t stop

Apply here: https://forms.gle/fiYcM6FiTf5DNvNd9

With May Day feelings,
Eve and Kristiina
Event managers, Hybridi Turku ry


Vertaistukiryhmien vetäjät toimivat Turun yliopistossa  ja tarjoavat matalan kynnyksen vertaistukea muille opiskelijoille työelämään ja itsetuntemukseen liittyen.

FI

Hei maisterivaiheen opiskelija! 

Haluaisitko tukea muita opiskelijoita työelämän mahdollisuuksien tunnistamisessa? Haluaisitko syventyä itsetuntemukseen ja työelämäasioihin? Hyötyisitkö arvokkaasta kokemuksesta vertaistukitoiminnan parissa? Vertaistukiryhmän vetäjänä pääset tukemaan muita opiskelijoita heidän ottaessaan ensimmäisiä askeleitaan työelämään. Hae mukaan!

Vertaistukiryhmän vetäjäksi voi hakea erityisesti maisterivaiheen opiskelija, joka haluaa tukea muita opiskelijoita itsetuntemuksen kasvattamisessa ja oman urapolun löytämisessä.

Vertaistukiryhmän vetäjänä toimimiseen ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan vetäjät koulutetaan ennen vertaistukitoiminnan alkamista. Koulutus koostuu kolmesta läsnäolopakollisesta tapaamisesta touko-elokuun aikana. Lisäksi ryhmien vetäjät saavat käyttöönsä kattavat tukimateriaalit vertaistukitapaamisten suunnittelua ja toteutusta varten. Työelämälähettiläät järjestävät omalle vertaisryhmälleen vähintään neljä yhteistä tapaamista syys-marraskuun 2023 aikana. Tämän määräajan puitteissa vetäjät saavat suunnitella ja toteuttaa tapaamiset omien aikataulujensa ja elämäntilanteidensa sallimilla tavoilla. Tapaamisissa käydään vertaistukiryhmän vetäjien johdolla osaamiseen ja itsetuntemukseenliittyviä keskusteluja sekä hahmotellaan omannäköisiä tulevaisuudensuunnitelmia. Yliopistontyöelämäpalvelut Rekry tukee vertaistukiryhmien vetäjiä ja vastaa kysymyksiin läpi prosessin.

Vertaistukiryhmän vetäjänä pääset syventämään tietojasi työelämään liittyen. Opit muunmuassa minkälainen merkitys itsetuntemuksella on työnhaussa ja saat tietoa oman alasivalmistuneiden sijoittumisesta työelämään. Vertaistoiminnan myötä pääset tutustumaanmuihin opiskelijoihin ja kasvattamaan verkostojasi. Tarjoamme myös itsetuntemusta vahvistava Reiss motivaatioprofiilin vertaistukiryhmän vetäjille, johon sisältyy palautekeskustelu Rekrynuraohjaajan kanssa. Lisäksi vertaistukitoiminnasta saatava todistus toimii työelämäänhakeutuessasi osoituksena aktiivisuudestasi. 

Lue lisää RMP-profiilista täältä: https://www.reissmotivationprofile.com/

Etsimme vertaistukiryhmän vetäjäksi niin Turusta, Porista kuin Raumalta.

Hae vertaistukiryhmän vetäjäksi hakulomakkeen kautta viimeistään 22.3.2023 klo 23.59.

Haastattelemme sopivat hakijat maaliskuun lopussa ja ilmoitamme valinnasta 5.4. mennessä.

Koulutukset järjestetään hybriditoteutuksella siten, että Turussa opiskelevat osallistuvat paikan päällä, raumalaiset ja porilaiset etänä.  Koulutuspäivät ja ajankohdat alla (varmistathan, että ajankohdat sopivat!):

Pe 5.5.2023 klo 13:00-15:00, Arcanum A262

Pe 12.5.2023 klo 13:00-15:00, Arcanum A262

Pe 1.9.2023 klo 13:00-15:00, Arcanum A262

Lisätietoja antaa projektisuunnittelija Anna Lagerroos, anna.lagerroos@utu.fi


Pönkelistä terve!

FI

Tätä viestiä olet varmasti odottanut jo pitkään. Teekkariwappu nimittäin alkaa jo kuukauden päästä, ja onkin aika suunnata toiveet ja odotukset Pönkeliin vol. 3! Pönkeli tarvitsee jälleen itselleen ahkeria myyjiä, ja tänä vuonna myynti toteutetaankin ihan uudella tavalla!

Pönkeli on Turun Yliopiston teekkareiden wappulehti, joka on ilmestynyt vuodesta 2021. Pönkeli 2023 julkaistaan wapun aloituksessa 12.4. Kårenilla Pönkelijulkkareissa, jotka toimivat samalla wapunaloitusbileiden virallisina etkoina.

Mikä Pönkelimyyjä ja miksi myisin Pönkeliä?

 1. Pönkelin myyjänä voi toimia kuka vaan opiskelija ainejärjestöön katsomatta.
 2. Pönkelin myyjäksi ilmoittautumalla et sitoudu mihinkään – sinun ei ole siis pakko myydä yhtäkään Pönkeliä, mikäli kauppa ei käykään tai eteen tulee muita kiireitä.
 3. Pönkelin myyjänä sinua opastetaan, autetaan ja PALKITAAN! Jokainen vähintään kolme Pönkeliä myynyttä saavat haalarimerkin, enemmän myymällä saa enemmän palkintoja ja etuja!
 4. Tänä vuonna lehtiä myös myydään yhdessä porukalla – ei siis tarvitse yksikseen jalkautua myymään. 
 5. Koska wappulehtien myyminen on hauskaa puuhaa, ja sillä tavoin voi levittää Turkulaisen teekkariuden ilosanomaa.
 6. Teekkarifuksit saavat pönkelin myymisestä pisteen fuksipassiin (huom. sinun pitää siis oikeasti myydä pönkeliä, ei vain ilmoittautua myyjäksi)

Miten myyjäksi?

Mene osoitteeseen pönkeli.fi/myyjarekry tai saavu Pönkelin myyjäinfoon Agoran saliin XIV  torstaina 23.3. klo 16-17. Siellä Pönkelit kertovat lisää myynnistä, palkinnoista ja kertovat ehkä pari hauskaa vitsiäkin. Tilaisuudessa voi ilmoittautua Pönkelin myyjäksi. Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat ehdottomasti myydä kaikkien aikojen parasta Pönkeliä, täytä nettisivujen kilke.

Oletko jo myyjäksi ilmoittautunut?

Tule silti paikalle kuulemaan, mitä kaikkea myyjänä toimiminen tuo sinulle! Etkö pääse? Ei hätää, saat kaiken informaation sähköpostitse (pian). 

HUOM FUKSIT! 

Pönkelipiste on yksi piste fuksipassissa (tarkista löytyykö fuksipassistasi). Pönkelipisteen saa joko myymällä Pönkeliä tai tekemällä vitsin/jutun/grafiikan, joka päätyy lehteen. Vitsien ja grafiikoiden osalta ehdit vielä tämän viikon loppuun mennessä osallistua (19.3) joko osoitteessa pönkeli.fi/kisa tai palauttamalla tuotoksesi PostiPönkeen, joka sijaitsee Agoran aulassa.

Pönkelipisteen sinulle fuksipassiin leimaa Pönkelin toimikuntalainen. Saat sen wapun aikana myymällä Pönkeliä, tai jos kerromme tuotoksesi jo päätyneen Pönkeliin 2023. 

Pönkelia wapunodotusta,

Pönkeli toimikunta

ps. Nähdäänkö jo teekkariristeilyllä ja haaveillaan yhdessä Pönkelijulkkareista ja wapunaloitusbileistä? 😉