Viikko 21 & Mailikooste // Week 21

  • 21.05.2023
  •  
  • 0 kommenttia

In English below

Heippuli kaikille lukijoille! 😼

Huomio Nakkeilija! Tänään on viimeinen päivä palauttaa nakkipisteitä hallitukselle mikäli halajat nakkimerkkejä. Pisteet lähetetään osoitteeseen hallitus@asteriski.fi. Lisäksi viikolla 21 on kevään viimeinen hallituspäivystys! Mikäli kesän aikana tulee tarvetta tavata hallituslaista, ota yhteys samaiseen sähköpostiin tai nettisivuilta löytyvistä yhteystiedoista.

Kevätsaunaan on enää alle viikko! Saunalla ohjelmassa on tietenkin saunomisen lisäksi paljuilua, grillaamista, vuoden IT-opettajan sekä nakkeilijoiden palkitsemista! Tarkempi kuvaus ja lisätiedot mm. saunalle saapumisesta löytyy artikkelista! 🌸

Kesälaitumet häämöttävät myös aivan nurkan takana ja osa onkin jo päättänyt lukuvuoden opinnot. 🐑 Eikö kesällä ole mitään toimintaa? No tietenkin on! Asteriski järjestää kesällä afterworkkeja! Niiden aikataulut ja sijainnit vaihtelevat ja niistä tiedotetaan aina lähempänä ajankohtaa. Nopeaa tiedotusta varten kannattaa siis ottaa seurantaan Asteriskin Discord sekä Telegram. 📲

Viikko 21

Tiistai 23.5.

Hallituspäivystys 14:00–16:00 @Asteriski ry:n toimisto

Lauantai 27.5.

Kevätsauna 17:00–00:00 @Saaronniemen saukot ry (Tammirannantie 39, Ruissalo)


Hello to all readers! 😼

Attention! Today is the last day to return nack points to the board if you wish for nack badges. The scores must be sent to hallitus@asteriski.fi. In addition, week 21 is the last week to have board member at the office during the spring! If there is a need to meet a board member during the summer, contact the same e-mail or the contact information found on the website.

The Spring sauna is less than a week away! At the site the program includes, of course, swimming, barbecuing, awarding of the year’s IT teacher and the volunteers! A more detailed description and additional information about arriving at the sauna can be found in the article! 🌸

Summer pastures also loom just around the corner, and some have already finished their studies for the academic year. 🐑 Isn’t there any activity in the summer? Well, of course there is! Asteriski organizes afterworks in the summer! Their schedules and locations vary and are always announced closer to the event time. For quick information, you should follow Asteriski’s Discord and Telegram. 📲

Week 21

Tuesday 23.5.

Board member at the office 2pm–4pm @Asteriski ry’s office

Saturday 27.5.

Spring sauna 5pm–00am @Saaronniemen saukot ry (Tammirannantie 39, Ruissalo)


Mailikoosteen aiheet // Mail summary topics

  • FI: Hae HybridiSpeksin käsikirjoitustiimiin!
  • FI/EN: Opiskelija, lähde elokuussa NORDTEK-konferenssiin tiedekunnan piikkiin!
  • FI: Teknologia -23 tapahtuma 7.–9.11. Helsingin messukeskuksessa

Et sää mittää käsist lähtis tekee?

FI

Tällä lomakkeella ( https://link.webropol.com/s/hskasistiimi24) haetaan nimittäin juuri sitä, HybridiSpeksin vuoden 2024 produktion käsikirjoitustiimiin! HybridiSpeksi on Turun yliopiston luonnontieteiden ja tekniikan opiskelijoiden vuosittain toteuttama teatteriproduktio. Lisätietoa speksistä ja menneistä produktiosta löytyy täältä: https://hybridispeksi.fi/speksi .

Käsistiimi kokoustaa kesäkuusta 2023 alkaen, noin 1-3 kertaa viikossa tiimille sopivina ajankohtina. Kokoukset pyritään järjestämään aluksi livenä Turussa, mutta siirryttäessä ideoinnista kirjoittamiseen, päästään kokeilemaan myös etäkirjoittamista yhdessä.

Myöhemmin syksyllä sanoitetaan näytöksen laulut sanoitustiimin kanssa, mutta tämä ei ole käsikirjoittajille pakollista. 

Käsikirjoitus on vielä täysin avoinna; mitään ei ole siis vielä lyöty lukkoon vaan päätökset tullaan tekemään yhdessä kässäritiimin kesken. Päästään siis pöhisemään koko homma yhdessä porukassa 🙂

Haku on auki 31.5.2023 klo 23:59 asti. Kesäkuun alussa laitan viestiä tiimivalinnoista. Sitäkin ennen mulle saa rohkeasti laittaa sähköpostia ( mamaer@utu.fi ).

TL;DR
MITÄ: Haku HybridiSpeksin käsikirjoitustiimin jäseneksi
KOSKA: 31.5. klo 23:59 mennessä
MIKSI: Se mitä ei voi improta, pitää käsikirjoittaa

Toivottavasti nähdään speksissä!

Speksikkäästi,
Maria Erälinna
käsikirjoitusvastaava 2024


Opiskelija, lähde elokuussa NORDTEK-konferenssiin tiedekunnan piikkiin!

FI

NORDTEK-konferenssi on pohjoismainen teknillisten alojen yhteistyötapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään Tanskan Århusissa elokuussa 16.-18.8. ja teemana on kestävä kehitys (sustainability). Lisätietoa konferenssista löydät osoitteesta https://conferences.au.dk/nordtek.

Konferenssiin liittyy myös tiiviisti opiskelijayhteistyö mm. opiskelijoiden omien kokousten muodossa, jotka yleensä sijoittuvat konferenssia edeltäviin päiviin. Opiskelijoiden ohjelman aikataulu ei ole vielä tarkentunut. Matkapäivät ja opiskelijoiden ohjelma huomioiden kannattaa varata matkaan reilusti aikaa viikolla 33.

Teknillinen tiedekunta on päättänyt maksaa kahden (2) opiskelijan osallistumisen (osallistumismaksu, matkat ja majoitus) NORDTEK–konferenssiin. Kun NORDTEK järjestetään 2024 Turussa, tänä vuonna konferenssiin lähtevien opiskelijoiden toivotaan olevan jakamassa tietoa sekä kokemuksia konferenssista sekä opiskelijoiden ohjelmasta.

Onko sinulla elokuussa vko 33 sattumalta vapaata? Kiinnostaako verkostoituminen, matka Tanskaan ja kestävät teemat? Lähde elokuussa Århusiin opiskelijaedustajaksi! Haemme erityisesti aiheesta kiinnostuneita teknillisen tiedekunnan opiskelijoita, jotka sitoutuvat myös jakamaan tietoa ja kokemuksia ensi vuonna, kun konferenssi tulee Turkuun järjestettäväksi.

Jos kiinnostuit, täytä alla oleva lomake 28.5. mennessä. Technica ry järjestää opiskelijaedustajahaun tiedekunnan pyynnöstä. Lähtijät valitaan yhdessä tiedekunnan kanssa.

Lomakkeen linkki: https://tinyurl.com/nordtekopiskelijahaku2023 

Ystävällisin terveisin Technica ry:n hallitus 

//

Students of the Faculty of Technology, we are looking for two student representatives for the NORDTEK conference in August!

EN

NORDTEK network is a collaboration project of engineering sciences in the Nordic-Baltic region. This year, the NORDTEK conference takes place at Århus, Denmark from 16th to 18 th of August. Main focus of the event is sustainability. More information about the conference can be found here: https://conferences.au.dk/nordtek.

The conference also includes student collaboration in the form of student meetings, which usually take place on the preceding days to the conference. The schedule for student meetings is TBA. However, considering travel days and program for the students, you should reserve some extra days for the trip during week 33.

The Faculty of Technology wants to send two (2) students to the NORDTEK conference. Costs, such as the attendance fee, flights and accommodation will be covered by the Faculty of Technology. Next year, the NORDTEK conference will be held in Turku. The Faculty hopes that the attending students will share their experiences and knowledge about the conference then.

Do you happen to have some free time during August? Are you interested in networking with fellow engineers, travelling to Denmark or in sustainability? Consider attending the NORDTEK conference in Århus as a student representative of the Faculty of Technology! We are especially looking for enthusiastic students that are keen to learn about sustainability. Additionally, you should be prepared to spread your knowledge and experience of the event next year. 

If we have piqued your interest, please fill out the attached form below, latest on 28th of May. Technica ry organises the search for students on behalf of the Faculty of Technology. Attending students will be selected together with the Faculty of Technology.

Link to the form: https://tinyurl.com/nordtekopiskelijahaku2023

Best regards The board of Technica ry 


Teknologia 23 -tapahtuma tarjoaa paljon ohjelmaa opiskelijoille 7.–9.11.23

FI

Vinkkaa opiskelijoillesi tapahtumasta ja tule itse myös paikalle! Rekisteröityminen Teknologia 23 -tapahtumaan on avautunut. Rekisteröidy nyt ja pysyt kärryillä Pohjoismaiden johtavaan teollisuustapahtumaan ajankohtaisista asioista, kuten ohjelmajulkistuksista ja mielenkiintoisista puhujista.

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä

Teemapäivää vietetään Teknologia 23 -tapahtumassa 7.11.2023 ja se on tarkoitettu ensisijaisesti korkeakouluissa opiskeleville ja teknologia-alalta töitä etsiville. Teknologia-ala tarjoaa tuhansia työmahdollisuuksia vuosittain uusille työntekijöille. Tapahtumassa on oiva tilaisuus saada käytännön vinkkejä uravalintaan ohjelma-alueella sekä tavata alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista. 

Amazing Robots -kilpailu! Tietotekniikan ja Elektroniikan seuran järjestämän Amazing Robots -kilpailun ilmoittautuminen on auki! Vinkkaa sopiville tyypeille kisasta äläkä unohda tulla seuraamaan kisaa myös paikan päälle. Palkintona jopa 10 000 euroa! ”Tehtävänä on luoda robotti, joka tekee jotain kiinnostavaa. Tiimien tehtävänä on määrittää mikä tekee robotista kiinnostavan. Tarkoituksena on antaa luovuuden ja teknisten taitojen lentää!”

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa https://teknologia.messukeskus.com