Wapun viikkotiedote vol. 2

  • 22.04.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Ai että, mimmone alku oli wapuklle, huhhuh! Onneks wabu ei lobu vielä. Täsä olis tän viikon Riskiwapun tapahtumat:

Tiistai 23.4.

Kahden tähden bileet @ Lyni

Tule valtamaan tilyn tanssilattia ja esittämään parhaat karaokehittisi, kun Index ja Hybridi järjestävät Kahden Tähden bileet 23.4. klo 22 alkaen Night Club Marilynissä. Ilta huipentuu Atlansiksen täyttessä innokkaista bingoojista värikkäiden palkintoja toivossa. Nopeimmille luvassa vielä upea haalarimerkki, joten olethan ajoissa paikalla!

Keskiviikko 24.4.

Polkuauto Grand Prix @ Varvintori

Tämä yksin wapun hauskimmista tapahtumista on tänä vuonna onneksi reippaasti kääliöiden jälkeen. Tule kannustamaan riskit pitkästä aikaan voittoon! Pekka Poutakin on kuulemma ennustanut erittäin aurinkoista ja lämmintä säätä, joten ei ole mitään syytä missata tätä TIO:n järjestämää huippu-urheilutapahtumaa! PGP alkaa klo 17.00 ja kilpailujatkot alkavat lynissä klo 22.00.

Torstai 25.4.

Grilli & kyykkä @ Edun kenttä

Tule taas heittämään karttu(st)a ja syöksemään kyykät pois pelikentältä yhdessä kavereiden. Paikalla löytyy myös TEKin grillitarjoiluja ja Loimun simaa. Tänä vuonna paikalla on yhteistyössä TEKin kanssa paljusauna, joten muista ottaa uimavarustus mukaan! Tuttuun tapaan voi heitellä megapongia BPT:n ohjauksella. Tapahtuma alkaa klo 15.00.

Power hour + Wappusauna @ TYYn sauna

Mikäs sen parempaa, kuin rankan kyykkäsuorituksen jälkeen suorittaa ehkä vielä rankempi urheilusuoritus – power hour. Kuinka monta minuuttia pysyt itse mukana? Power hourin jälkeen pääseekin lämmittelemään Teekkariwapun wappusaunaan. Saavu paikalle klo 19.00!

Vappustartti @ Vegas

Hybridin järjestämä perinteinen Vappustartti polkaistaan käyntiin Vegasissa pitkän suorituspäivän jälkeen klo 22.00. Nopeimmille sisäänpääsymaksun yhteydessä luvassa upea haalarimerkki!

Perjantai 26.4.

Nostalgisten pelien ilta @ tsto

Etkö ole pitkään aikaan päässyt pelaamaan Crash Team Racingia kavereiden kanssa? Kaipaatko päästä solmuun yhdessä riskien Twisteriä pelatessa? Miten löydät tien ulos labyrintistä? Tule testaamaan nämä kaikki uudessa Riskiwapun tapahtumassa Nostalgisten pelien illassa toimistolla klo 17.00 alkaen.

Lauantai 27.4.

Aamusitsit @ Q-talo

Yksi wapun varmasti parhaimmista sitseistä ottaa tänäkin vuonna paikkansa Q-talolla lauantaina klo 9.00 alkaen. Tätä työpäivän päivän mittaista sitsipäivää tulee viettämään huimat 120 rohkeaa wappusitsaajaa. Kuka sammuu tänä vuonna ekana?

Wappurännibileet @ Q-talo

Luvassa työmaa-teemaiset bileet, jossa pääsee rakentamaan peltikattoa ja valamaan betonia. Mikäli työnteko alkaa jo rasittamaan, voi pihalla rentoutua paljussa tai saunassa taikka sisätiloissa tanssilattian äärellä vain 3 euron sisäänpääsyhintaan. Paljua varten suositellaan ottamaan mukaan pyyhe ja uima-asu sekä aineenvaihdunnan tasaamiseksi ylimääräistä käteistä ruokaa ja virvoikkeita varten.

Eikö nämä tapahtumat riitä?

Lisää wapputapahtumia löydät myös teekkariystäviemme Turun Teekkariwapusta Facebookista tai nettisivuilta.

Riskiwappua voit seurata myös Asteriskin nettisivuilla sekä Facebookista.