Asteriskin Pikkujoulut

Jätä joulutervehdys luettavaksi Pikkujouluille ja ilmoita nakkipisteesi!

  • 10.12.2019
  •  
  • 0 kommenttia

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

Lauantaina vietetään Asteriskin Pikkujouluja ja tässä kohtaa on mahdollisuutesi ottaa osaa itse eventin ohjelmaan (olit sitten tulossa tai et): yhtenä ohjelmanumerona luetaan joulutervehdyksiä, joita voit jättää nimettömästi tai nimellisesti tämän lomakkeen avulla. Huom. hävyttömyyksiä ei tulla lukemaan!

Lisäksi Pikkujouluilla palkitaan jälleen ansioituneita nakittautuneita ja jaetaan Leveleitä Nakkimerkkiin (ks. kuva). Nakkimerkistä ja nakkipisteistä voit lukea lisää täältä. Laskethan nakkipisteesi ja ilmoitat ne hallitukselle viimeistään perjantaina 13.12. – ei haittaa vaikka et olisi tulossa itse eventtiin, saat merkkisi jälkikäteen 🙂

Nähdään Pikkujouluilla!