Viikko 19 ja mailikooste / Week 19

  • 08.05.2022
  •  
  • 0 kommenttia

Hyvää sunnuntai-iltapäivää!?

Juhlacolleget ovat saapuneet toimistolle!? Niitä voi tulla noutamaan tulevalla viikolla ylimääräisistä juhlacollegepäivystyksistä (maanantai ja torstai) sekä tiistain hallituspäivystyksestä.

Suuri opintokysely 2022 sulkeutuu keskiviikkona, joten kipinkapin vastaamaan, mikäli et ole sitä vielä tehnyt!

CGI:n toimistovierailulle löytyy vielä paikkoja, joten ilmoittaudu mukaan ja tule tutustumaan suuren IT-talon arkeen ja kuuntelemaan vinkkejä tulevalle työuralle! Ilmoittautuminen sulkeutuu tänään klo 23.59.

Sitten äänestysasioita!

Kevätsaunasta puheen ollen, muistathan ilmoittaa nakkipisteesi hallitukselle tulevan viikon loppuun mennessä sähköpostilla asteriski@utu.fi.

Maanatai 9.5.

Juhlacollegepäivystys 15:00–17:00 @Asteriski ry:n toimisto

Tiistai 10.5.

Hallituspäivystys 13:00–15:00 @Asteriski ry:n toimisto

Ylimääräinen yhdistyksen kokous 17:00 @Agora XXI

Torstai 12.5.

CGI:n toimistovierailu 16:00–18:00 @Old Mill, Ruukinkatu 2

Juhlacollegepäivystys 17:00–19:00 @Asteriski ry:n toimisto

Perjantai 13.5.

KoulutusCocktail 15:00 @Agora, 4. kerros

Lauantai 14.5.

Euroviisu-katsomo 21:55 @Nukkuma (Q-talon alakerta) Nummenpuistokatu 2

Sunnuntai 15.5.

Kiipeilylajikokeilu @Kiipeilypalatsi, Vesilinnantie 1


A pleasant Sunday afternoon!?

Enroll to the CGI Office Visit if you haven’t already! This is the last office visit of the spring, so don’t miss out. Enrollment closes today.

Some voting stuff:

Monday 9.5.

Jubilee Sweatshirt Pickup 3pm–5pm @Asteriski ry’s office

Tuesday 10.5.

Board member at the office 1pm–3pm @Asteriski ry’s office

Additional meeting of the student organization (NB! The meeting is in Finnish) 5pm @Agora XXI

Thursday 12.5.

CGI Office visit 16:00–18:00 @Old Mill, Ruukinkatu 2

Jubilee Sweatshirt Pickup 5pm–7pm @Asteriski ry’s office

Friday 13.5.

EducationCocktail 3pm @Agora, 4th floor

Saturday 14.5.

Eurovision Watch Party 21:55pm @Nukkuma (Q-talo downstairs), Nummenpuistokatu 2

Sunday 15.5.

Trying out sports: Climbing @Kiipeilypalatsi, Vesilinnantie 1


Vapaaehtoistoimintaa kesäksi opiskelijoille!

FI

Välitämme Turun Seudun Vanhustuki ry:n Tukiystävätoiminnassa vapaaehtoisia ystäviä yksinäisille ja yksin kotona asuville yli 70-vuotiaille Turun seudulla. Toimintaamme rahoittaa STEA ja se on vanhuksille maksutonta sekä vapaaehtoisille palkatonta.

Tavallisesti ystävätoiminta on tarkoitettu pitkäkestoiseksi toiminnaksi, mutta tulevana kesänä välitämme myös määräaikaisia ulkoiluystäviä, jotka käyvät ulkoilemassa vanhuksen kanssa joka toinen viikko noin 1,5 tuntia kerrallaan. Ystävä hakee vanhuksen kotoa, ulkoilee hänen kanssaan ja saattaa sen jälkeen hänet takaisin kotiin. Ulkoiluystävyys kestää kesäkuusta elokuun loppuun ja ystäväksi haluava käy meidän järjestämän Ystävän peruskurssin (3 h) tai henkilökohtaisen perehdytyksen. Toimintaa on järjestetty vuodesta 2016 ja se on koettu hyväksi.

Seuraava Ystävän peruskurssi on keskiviikkona 18.5.2021 klo 16.30–19.30 ja siellä on hyvin tilaa. Kurssille ilmoittaudutaan nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta. Mikäli tuo kurssipäivä ei sovi, lomakkeelta voi valita vaihtoehdoksi myös henkilökohtaisen perehdytyksen, jolloin otamme yhteyttä ja sovimme ajan perehdytykseen.

Ulkoiluystävänä toimiminen on hyvä mahdollisuus opiskelijoillenne tehdä vapaaehtoistyötä kesällä, kun opiskelukiireet hellittävät. Toiminta sopii hyvin myös kesätöiden oheen tai tilanteeseen, jos kesätyötä ei löydykään. Toiminnasta saa todistuksen, josta voi olla hyötyä tulevaisuudessa.

Mukavaa kevään jatkoa ja kiitos jo etukäteen!

Ystävällisin terveisin,

Sonja Vainikka
tukiystävätoiminnan ohjaaja
p. 050 597 9751

Turun Seudun Vanhustuki ry
Lounatuulet Yhteisötalo
Läntinen Pitkäkatu 33
20100 Turku
www.vanhustuki.fi


Plan etsii lapsen oikeuksien lähettiläitä!

FI

Kiinnostaisiko sinua osa-aikatyö lapsen oikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon parissa? 

Plan International Suomi etsii lapsen oikeuksien lähettiläitä seuraavilta paikkakunnilta: pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Jyväskylä sekä Oulu! Lapsen oikeuksien lähettiläs vierailee kouluissa ja nuorisotiloissa ohjaamassa toiminnallisia työpajoja YK:n lapsen oikeuksien sopimuksesta, kestävän kehityksen teemoista ja tasa-arvon toteuttamiseksi. 

Lähettilästunnit pidetään pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta myös englanninkielisille sekä ruotsinkielisille tunneille on kysyntää. Erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Turkuun etsimme lähettiläitä, jotka voivat pitää tunteja myös ruotsiksi. Lähettiläiden koulutus on suomeksi. 

Hakijoita pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuskirjeen (max. 1 sivu) sekä CV:n sunnuntaihin 15.5. mennessä. 

Työpaikkailmoituksen ja lisää tietoa Planista löydät täältä.

Lisätietoja voit kysyä myös vapaaehtoistoiminnan ja kouluyhteistyön koordinaattorilta Tiina Salolalta osoitteesta tiina.salola@plan.fi tai puhelimitse 050 5935905.

Parhain terveisin,

Tiina


Haku Työelämän ja henkilöstöasioiden TYHE-opintokokonaisuuteen avoinna 2.-29.5.2022

FI

TYHE on monitieteinen, Turun yliopiston ja Åbo Akademin opiskelijoille avoin sivuainekokonaisuus, jonka opinnoissa käsitellään laajasti erilaisia työelämän teemoja, kuten esim. työoikeutta, henkilöstöjohtamista, työhyvinvointia sekä työn digitalisaatiota. Opinnot tarjoavat hyödyllistä ja monipuolista osaamista ja työelämävalmiuksia erityisesti asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Lisätietoja opinnoista saa www-sivuilta www.utu.fi/tyhe sekä sähköpostitse tyhe@utu.fi.

Lisätietoa ja hakulomake